ДиФ браќа!

Мини шоуто на индискиот циркус се одвива околу 15 минути, каде тие пеат, изведуваат акробации и играат. Нивниот настап е најзабавен за најмладата публика, бидејќи имаат интересни костуми и им покажуваат, а исто така може и да ги научат децата на неколку лесни и интересни акробации.

Видео

Facebook

 

добивај новости

 

Запишете се за добивање на новости на вашата емаил адреса во полето подолу: