Еспума Брума

Еспума Брума е уличен циркуски настапувач чие шоу се состои од одење по јаже и правејќи огромни меурчиња од сапуница. Шоуто наречено „родандо“ со сигурност ќе добие најмногу симпатии од најмладата публика, која ќе ужива во џиновските меурчиња.

Видео

Facebook

 

добивај новости

 

Запишете се за добивање на новости на вашата емаил адреса во полето подолу: