Мистер Ф

Неговото шоу е мешавина од магија, жонглирање и извртување на балони, кое ќе биде забавно за целото семејство. Бабл мен е кловн кој прави интересни фигури од балони, додека на крај не го собере целото свое тело во еден огромен балон од 2 метра!

Видео

Facebook

 

добивај новости

 

Запишете се за добивање на новости на вашата емаил адреса во полето подолу: