Енди Д

Енди е одличен акробат чиј настап се состои од балансирање на две раце, како и многу други акробации изведени на земја. Главен дел од неговото шоу е балансирање себеси во огромен обрач. Интересната музика во позадина, како и неговата интересна појава ќе го направат шоуто уште позабавно, а со последниот трик ќе посакате повторно да го гледате негото шоу.

Facebook

 

добивај новости

 

Запишете се за добивање на новости на вашата емаил адреса во полето подолу: