Коцани и Венди

  • од Аргентина
  • ќе настапува како циркус, флрачи на ножеви

Настапот на Коцани и Венди ќе направи да се чувствувате како да сте во вистински циркус. Нивната појава, како и самиот настап потсетувајќи на кабаре со камшици, фрлање со нож и слични возбудливи изведби, го прави шоуто уште поинтересно за нејзината публика. Тие имаат настапувано на многу улични фестивали и секогаш ја оставале публиката изненадена.

Видео

Facebook

 

добивај новости

 

Запишете се за добивање на новости на вашата емаил адреса во полето подолу: