Џина Циркус

  • од Аргентина
  • ќе настапува како игра со огнови

Шоуто на Џина е една кратка приказна, која таа ја раскажува низ возбудлив настап. Ова е едно поетско хумористично шоу каде таа е илузионист, кловн, жонглира, прави џиновски меурчиња и ги претставува своите воздушни акробатски вештини.

Видео

Facebook

 

добивај новости

 

Запишете се за добивање на новости на вашата емаил адреса во полето подолу: