Херо-Сан

Херо-Сан е јапонски изведувач кој има 25 години искуство како акробат, брејкденсер и гимнастичар во повеќе од 85 земји. Има настапувано на многу фестивали низ целиот свет. Неговото шоу е поразлично од било кое шоу што досега сте го гледале. Едноставно не може да се опише, туку мора да се види. Ќе се смеете, можно е да учествувате и сигурно нема да го заборавите ова интересно шоу.

Видео

Facebook

 

добивај новости

 

Запишете се за добивање на новости на вашата емаил адреса во полето подолу: