Фулософи

  • од Србија
  • ќе настапува како комедијанти, анимација

Фулософи се креативни улични изведувачи, кои се сметаат за нео-циркус забавувачи. Нивното шоу трае околу 30 минути и е разновидно – жонглирање, мимики, огнен танц итн. Нивна единствена цел е да ја насмеат публиката и секогаш успеваат во тоа. Нивното шоу не смее да се пропушти.

Facebook

 

добивај новости

 

Запишете се за добивање на новости на вашата емаил адреса во полето подолу: