Ode Zule

  • од Шпанија
  • ќе настапува како бенд, аудио визуелен перформанс

„Бохемиос де Покас Лусес“ е музичка изведба која вклучува фолклорна шпанска музика од доцниот 19ти век и оддава почит кон Мадриленоански танци и театарски престави како што се „котис“ и „зарзуелас“. Забавна група изведувачи која дефинитивно треба да се слушне.

Видео

Facebook

 

добивај новости

 

Запишете се за добивање на новости на вашата емаил адреса во полето подолу: