УШТЕ
ДО

БАСКЕРФЕСТ

во Охрид (8-9.06.2018), Ѓорче Петров (10.06.2018), Скопје (12-17.06.2018), Кочани (15-16.06.2018), Велес (18-19.06.2018), Штип (20-21.06.2018), Македонска Каменица (21.06.2018) и Центар (22-24.06.2018)

2018 изведувачи

Наши партнери

Skopje City Temov Craft Brewery Temov Brewery Kolektiv Apostolski Aleksandrovski People Marketing

Новости

13-то издание на фестивал со улични изведувачи - Баскерфест 2018

Од 12-17 јуни на градскиот плоштад „Македонија“ во Скопје, ќе се одржи 13-тото издание на фестивалот со улични изведувачи „Баскерфест“ 2018. Над 30 изведувачи од разни краеви на светот, во театарот под отворено небо шест дена ќе ги забавуваат и анимираат жителите на Скопје...

види повеќе

Баскер видео

Фото галерија

2018 спонзори

Прес

Facebook

 

добивај новости

 

Запишете се за добивање на новости на вашата емаил адреса во полето подолу: